این کارگاه در دو روز به مدت 16 ساعت و با رعایت پروتکلهای بهداشتی در دو شکل عملی و تئوری برگزار شد، مورد استقبال مخاطبان قرار گرفت و 58 شرکت کننده از رشته های مختلف تحصیلی شامل ژنتیک مولکولی، زیستشناسی سلولی و تکوینی، ژنتیک و اصلاح دام، بیوتکنولوژی، میکروبیولوژی و صنایع غذایی با روش آزمایشگاهی یادشده آشنا شدند.
شرکتکنندگان توانستند ضمن آشنایی با مفاهیم اولیه PCR، اجزا و مراحل کار را بیاموزند و از کاربردهای این روش آزمایشگاهی آگاه شوند. هدف از برگزاری این دوره را میتوان آموزش مبانی و کاربردهای PCR در تشخیص مولکولی بیماریهای ژنتیکی و عفونی و کنترل سلولهای ترانسفورم شده در بانک سلولی کارخانههای تولیدی عنوان کرد